Zašto smo odlučile dizajnirati svoj prvi odjevni komad

Krajem 2020-te lansirale smo naš prvi odjevni komad i kampanju pod nazivom #ZavoliSebeuNjemu.

Zašto smo kampanju baš nazvale tako, kako smo došle na ideju da dizajniramo svoj odjevni komad, te koji su nam daljnji planovi otkrile smo u nastavku naše priče.

Komad u kojem će svaka žena #ZavoljetiSebeuNjemu

Dizajnirale smo komad u kojem nikad više nećeš izreći slavnu rečenicu: “Meni ništa ne stoji!” U odrazu ogledala vidjet ćeš osobu koja će voljeti sebe u našem Love it. Wear it. kimonu.

Željele smo stvoriti komad u kojem će se svaka žena zavoljeti bez obzira na visinu, oblik svoga tijela ili broj kilograma. Naš kimono kako mi volimo reći, jednako pristaje i meni i tebi.

Tako je naša kampanja i dobila ime #ZavoliSebeuNjemu jer će se u njemu svaka žena zavoljeti i osjećati privlačno i zavodljivo.

Odlučile smo dizajnirati haljinu koja pristaje svima

Svaka naša ideja najprije kreće od spoznaje problema s kojim se naši kupci susreću.

Tako smo došle do zaključka da je jedan od najvećih strahova i briga hoće li broj i kroj haljine odgovarati.

Kako bi olakšale našim kupcima odlučile smo dizajnirati haljinu koja će jednako pristajati svima. Dizajnirale smo jednostavan kroj koji savršeno pristaje svakoj ženi, a jedan kimono odgovara za dva konfekcijska broja. 

Ujedno s tom idejom da jedan kimono odgovara za dva broja želimo smanjiti obujam proizvodnje i nagomilavanje nepotrebnih veličina.

Pronašle smo kroj koji će pristajati svakom obliku tijela

Tragale smo za krojem koji će pristajati svakom obliku tijela, a inspiraciju za kimono dobile smo zbog njegovih osnovnih elemenata. 

Ravan kroj, dizajn na preklapanje i širi rukavi osnovni su elementi zbog kojih smo se odlučile na dizajniranje baš kimona, tradicionalne japanske haljine.

Naš kimono ima široke osebujne rukave koji su asimetričnog kroja, te se preklapa u području struka i čini ga vizualno tanjim. 

Ramena su naglašena naramenicama koje su ove sezone ”must have” i jednostavnim detaljem od crne mreže. 

Prilikom izbora materijala birale smo onaj koji se ne gužva i koji je prikladan za hladnije mjesece u godini. Izbor je pao na pliš koji odiše glamurom i nježnošću. 

Kada je boja u pitanju krenuli smo od crne koja pristaje apsolutno svima.

Tako smo spojile moderne zapadnjačke elemente s tradicionalnim elementima japanske kulture i dobile smo udoban i ženstven komad.

Pozitivne reakcije publike dale su nam smjernice što dalje

Od samog starta našeg servisa reakcije publike kreiraju nam put za dalje.

Tako često od naše publike zatražimo mišljenje i savjete kako bi sve što radimo bolje prilagodili njihovim željama i problemima s kojima se susreću.

Kampanja #ZavoliSebeuNjemu i sam kimono izazvali su pozitivne reakcije i dali su nam smjernice što dalje.

Crni kimono je prvi ali ne i posljednji u našoj kampanji, jer već užurbano radimo na planovima za kimono proljeće/ljeto 2021.

Pri kreiranju novog kimona vodit ćemo se osnovnim smjernicama naše kampanje da isti odgovara svakom obliku tijela, ali će se dizajni i materijal razlikovati od prethodnog.

Vjerujemo da ćemo idući lansirati u više boja i još jednom dodatnom konfekcijskom broju, a pomoć oko boje i dodatnih stvari zatražit ćemo od naše vjerne publike.

Ovaj put ćemo zajedničkim snagama dizajnirati kimono u kojem će svaka žena #ZavoljetiSebeuNjemu. ?

Ostavi nam komentar