Zašto posuditi haljinu ima više smisla u ovom neizvjesnom vremenu?

Planiranje na duže staze u ovoj godini je postala nemoguća misija, a na svojoj su koži to najbolje mogli osjetiti oni koji su planirali vjenčanje ili neki drugi događaj koji okuplja veći broj ljudi. Većina takvih događaja otkazuje se u posljednji tren što je stvorilo i probleme za goste koji su pozvani.

U ovoj se situaciji vjerujem pronašlo dosta cura koje su za takve događaje već kupile svečane haljine, a na kraju je vjenčanje na koje su bile pozvane otkazano za neka bolja vremena, točnije vremena bez COVIDA-19.

Kako bi sve prošlo što “bezbolnije” naveli smo ti dva razloga zašto je u ovoj situaciji bolje posuditi haljinu nego kupiti.

1. Mogućnost otkazivanja rezervacije

Ovo je jedna od najvećih prednosti posuđivanja jer ako dođe do otkazivanja događaja, svoju rezervaciju možeš otkazati. U suprotnom ako kupiš haljinu, nema povratka jer je novac već potrošen, a haljina će čekati neke bolje dane. Možda već dogodine ta ista koliko je vremena provela u ormaru postane dosadna, pa ponovo posegneš za nekom novom. 

2. Naplata prilikom preuzimanja haljine

Super je što ćeš haljinu platiti tek prilikom preuzimanja, pa nema potrebe za povratima sredstava ako se događaj otkaže. A u slučaju da se događaj i ne održi, novac koji si namijenila za haljinu moći ćeš preusmjeriti na stvari koje su ti potrebnije.

Kako se naš servis prilagodio navedenoj situaciji?

Servisi za najam haljina imaju svoja određena pravila kada su u pitanju otkazi rezervacija, pa tako i naš servis. U “normalnim vremenima” ako se rezervacija otkaže u posljednji tren dužni smo naplatiti određenu naknadu, ali u ovoj situaciji našim smo kupcima odlučili ponuditi opciju otkazivanja bez naknade.

Tako u našem servisu rezervacije se mogu otkazati bez ikakve dodatne naknade čak 5 dana prije rezerviranog datuma dolaska haljine.

Ne želimo da vam stres i dodatne brige zadaje i haljina u ovoj cijeloj situaciji. Sada imate mogućnost izbora bolje i bezbolnije opcije za vaš budžet.

Rezerviraj svoju haljinu u našem online shop-u.

Ostavi nam komentar