TOP 3 modne aplikacije koje moraš imati na svom smartphoneu

Svjesni činjenice da danas možemo pronaći mobilnu aplikaciju za svaki mogući scenarij koji zamislimo, bilo da želimo naučiti kuhati, naučiti novi jezik, krenuti vježbati mi smo se zapitale kakve nam se aplikacije danas nude za modu?

Iz tog razloga odlučile smo istražiti aplikacije za modu koje će ženama biti od pomoći. Isprobale smo na desetke modnih aplikacija sa Google Play Store-a i Apple App Store-a i odabrale TOP 3 za koje mislimo da ih svaka žena treba imati na svome smartphone uređaju.

 

Ove tri aplikacije će ti pomoći:

  • Da organiziraš odjeću koju trenutno posjeduješ u svom ormaru
  • Da pronađeš inspiraciju za kupovinu nove odjeće
  • Da ti pomogne prilikom izbora tvoje idealne veličine tokom online kupovine

Smart Closet

Kao i veliki broj djevojaka i ti si jedna od onih koje imaju ormar pretrpan odjećom i svaki put prilikom izbora modne kombinacije izgubiš pola dana ispred ormara. Zamisli da umjesto prebiranja po ormaru uzmeš svoj smarthpone i klikneš na Smart Closet aplikaciju i izabereš idealnu kombinaciju za taj dan.
Možda ćeš prvo pomisliti da sanjaš, ali ne upravo Smart Closet aplikacija je ta koja će ti pomoći pri izboru idealne kombinacije za sve modne prigode.

Putem Smart Closet aplikacije možeš organizirati vlastiti ormar, otkriti što imaš u ormaru, napraviti plan za cijeli mjesec ili za neko nadolazeće putovanje.

Na koji način ćeš sve to odraditi? Prvo fotografiraj sve komade odjeće koje imaš u ormaru, učitaj ih u aplikaciju i razvrstaj po kategorijama koje su ti ponuđene: prema boji, cijeni ili godišnjem dobu. Sama aplikacija može dosta dobro prepoznati odjevne predmete i njihovu boju. Nakon što si odradila prvi, možemo reći najteži korak, možeš krenuti sa slaganjem svojih outfita.

Također, na ovoj aplikaciji imaš opciju da svoje kombinacije outfita možeš dijeliti s drugima, a isto tako možeš pratiti druge korisnike da pronađeš dodatnu inspiraciju. Slično kao na Instagramu imaš opciju da pratiš druge osobe koje su izvor ideja. Pod opcijom favoriti imaš različite kategorije, gdje možeš odjeću tražiti po brendovima, trgovinama koje želiš pratiti i njihove proizvode preuzeti i ubaciti ih u svoju modnu kombinaciju.

Stoga trk na Google Play Store ili Apple Play Store i instaliraj aplikaciju koja će ti olakšati pripremanje modnih kombinacija.

Combyne

Combyne je inspiracija, zajednica, modni izazov, internetska trgovina i tvoja virtualna kreativnost, sve u jednoj aplikaciji.

Voliš modu, obožavaš sama kombinirati svoje modne kombinacije i druge inspirirati svojim idejama? Ili pak želiš pronaći inspiraciju kod svojih prijatelja, blogera, ikona stila ili bilo kojeg drugog korisnika onda je Combyne idealna aplikacija za tebe.

Pomoću nje možeš otkriti koji su najnoviji modni trendovi, pronaći nove odjevne komade i od njih složiti svoju idealnu kombinaciju i podijeliti s drugima. 

Osim navedenog, Combyne ti nudi i modne izazove. Možeš kreirati svoj vlastiti modni izazov drugima, postaviti svoja pravila, temu i natjecanje može početi. Tko će dobiti najviše lajkova i pobijediti u izazovu to ovisi o tebi.

Detalje ove aplikacije otkrij sama na:

My Size

Voliš kupovinu odjeće putem interneta, ali mrziš kad pogađaš svoju veličinu u različitim online trgovinama, jer svaka trgovina ima svoje dimenzionalne karte i onda nakon dugog čekanja da ti pošiljka stigne, moraš istu vratiti nazad jer ti broj ne odgovara? Okej, zaboravi na taj problem, jer ovom odličnom aplikacijom sada možeš bez straha naručivati svoje omiljene stvari online.

Aplikaciju započinješ pregledom jednostavnog video uputstva, gdje ti se na zanimljiv način objašnjava mjerenje tijela. Ako si mislila da za mjere trebaš krojački metar, zaboravi. Za mjerenje koristiš vjerovala ili ne, svoj smartphone uređaj. Ono što ovu aplikaciju čini posebnom je nakon što se jednom izmjeriš, imaš veličinu za sve online shopove koje aplikacija podržava a ista pokriva sve popularne shopove za odjeću u Europi.

Zvuči ti zanimljivo? Isprobaj i javi nam utiske.

Vjerujemo da će se barem jedna od ove tri zanimljive aplikacije naći i na tvom smartphone uređaju.

Možeš nam javiti dojmove, jedva čekamo čuti što misliš o našem prijedlogu.

Šaljemo ti poljupce! ?

Ostavi nam komentar