Uvjeti korištenja

Zadnja nadopuna: 20.05.2020

Prihvaćanje naših uvjeta korištenja

Molimo Vas da ove uvjete korištenja pomno pročitate. Korištenje našeg servisa ili registracijom korisničkog računa na našoj web stranici prihvaćate da ste pročitali, razumjeli i usuglasili se s ovim uvjetima korištenja.

Korištenjem i posjećivanjem stranice www.loveit-wearit.com i pripadajućih sadržaja podrazumijeva se da svjesno prihvaćate ovaj Pravilnik, kao i sve njegove naknadne izmjene, bez prethodne najave i obavijesti.

Ovi uvjeti korištenja se odnose na tebe kao korisnika usluga i Love it.Wear it. kao davatelja usluga i definira pristup i korištenje naše web stranice locirane na loveit-wearit.com domeni (uključujući sve naše pod-stranice).

Ovi uvjeti korištenja predstavljaju pravni ugovor koji sklapate s Love it. Wear it.. Prihvaćanjem ovih uvjeta korištenja Vi predstavljate individualno lice koje je punoljetno za formiranje ugovora s Love it. Wear it. Ukoliko niste punoljetni za formiranje ugovora, podrazumijeva se da imate dopuštenje roditelja ili skrbnika da pristupite i prihvatite naše uvjete korištenja. Ni pod kakvim okolnostima ne smijete pristupiti ili koristiti naš servis ukoliko imate manje od šesnaest (16) godina.Vaš pristup i korištenje našeg servisa je također način na koji dajete suglasnost našim uvjetima korištenja i naši uvjeti korištenja ostaju na snazi dok god pristupate ili koristite naš servis.

Naš servis je kontroliran unutar Bosne i Hercegovine i ne podliježe bilo kojoj jurisdikciji ili zakonu koji nije iz Bosne i Hercegovine. Vi kao korisnik nemate pravo da koristite naš servis za iznajmljivanje ili kupovanje proizvoda izvan Bosne i Hercegovine. Bilo kakvo korištenje naše web stranice je na Vašu odgovornost što podrazumijeva da se morate usuglasiti sa svim zakonima, pravilima i regulacijama prilikom korištenja. Mi imamo puno pravo da ograničimo dostupnost našeg servisa u bilo kojem trenutku, u cijelosti ili djelomično, bilo kojoj osobi, korisniku, geografskom području ili jurisdikciji koju mi odaberemo.

Prikupljanje i obrada osobnih podataka

U ime Love it. Wear it. obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informiranje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni Love it. Wear it. (i poslovni partneri) odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti. 

Dužni ste navesti trenutne, potpune i točne podatke za svoju narudžbu. Morate odmah ažurirati sve podatke kako bi vaša narudžba bila aktivna, cjelovita i točna (podaci poput promjene adrese za naplatu, broja kreditne kartice ili datuma isteka kreditne kartice). Ako je vaša narudžba otkazana iz bilo kojeg razloga (npr. zbog gubitka ili krađe) ili ako postanete svjesni potencijalnog kršenja sigurnosti, poput neovlaštenog otkrivanja ili korištenja vašeg korisničkog identifikacijskog broja ili lozinke, morate nas odmah obavijestiti i ažurirati vašu narudžbu. Promjene takvih podataka mogu se izvršiti u postavkama vašeg računa. Ako ne navedete sve potrebne podatke i informacije, slažete se s tim i prihvaćate da Love it.Wear it. može nastaviti naplaćivati vašu narudžbu koju imate trenutno prijavljenu na vašem korisničkom računu.

Često postavljana pitanja

Molimo pogledajte i naš odjeljak za često postavljana pitanja (FAQ) za opće informacije o našim uslugama.

O našem servisu

Kako pristupiti našem servisu

Za pristup uslugama ili korištenje našeg servisa morate imati 16 godina ili više. Da biste koristili naš servis, za korisnički račun potrebno je obabrati korisničko ime i lozinku, te nam dostaviti podatak ili podatke poput vaših kontakt informacija. Dužni ste nam dati točne, potpune i ažurne podatke te održavati i ažurirati iste. Za svoje korisničke podatke i korisničko ime ne možete odabrati ime koje nemate pravo koristiti ili ime druge osobe s namjerom da se lažno predstavljate. Možemo odbiti ili zahtijevati da promijenite bilo koje korisničko ime korisnika ili korisnice, lozinku ili druge podatke koje nam dajete prilikom registracije za korisnički račun. Ne možete prenijeti svoj korisnički račun nikome drugome bez našeg prethodnog pismenog odobrenja. Možete registrirati samo jedan račun po platnoj metodi.

Dijeliti svoj korisnički račun (uključujući vaše korisničko ime ili lozinku) je zabranjeno, a Vi morate zaštititi sigurnost svog korisničkog računa (uključujući Vaše korisničko ime i lozinku). Vi ste jedini odgovorni za sve aktivnosti povezane s Vašim računom, uključujući sve troškove nastale korištenjem usluga s Vašim računom.

Troškovi našeg servisa

Love it. Wear it. ima puno pravo da Vam naplati pristup i korištenje određenih dijelova naših usluga. Zadržavamo pravo izmjene ili obustavljanja pojedinih naknada potrebnih za upotrebu određenih dijelova naših usluga. Vi ste jedini odgovorni za: (1) naknadu za sve plaćene usluge koje naručite, a koje se ne otkažu u skladu s našim pravilima o otkazivanju, (2) cijenu proizvoda koji se ne vrate u skladu s našim pravilima i (3) bilo koje naknade za kašnjenje koje ste prikupili zbog kašnjenja ili gubitka predmeta.

Za više informacija o našim uslugama, uključujući cijene i naknade te pravila o otkazivanju, pogledajte naš odjeljak s često postavljenim pitanjima (FAQ). Imajte na umu da se svi uvjeti plaćanja koji su vam predstavljeni u postupku upotrebe ili prijave za naše usluge smatraju dijelom ovih uvjeta korištenja.

Rezervacija

Ako proizvod iznajmljujete putem naše rezervacijske usluge, naknada za najam uključuje troškove osiguranja, kemijskog čišćenja i troškove dostave (po potrebi) navedene u rezerviranoj usluzi za najam odgovarajućeg proizvoda. Love it. Wear it. zadržava pravo promjene naknade za najam ili dostupnosti bilo kojeg predmeta po vlastitom nahođenju i bez prethodne najave.

Prodaja

Ako proizvod kupite putem naše usluge, kupovna cijena takvog proizvoda (“nabavna cijena”) bit će jednaka naknadi za kupnju i troškovima dostave koji su navedeni na usluzi za proizvod u trenutku kupnje. Love it. Wear it. po vlastitom nahođenju i bez prethodne najave, zadržava pravo promjene cijena proizvoda, količine ili dostupnosti bilo kojeg popusta ili dostupnosti bilo kojeg određenog predmeta. Ovime ovlašćujete nas ili našeg posrednika da naplaćujemo Vašu platnu metodu pri kupnji proizvoda. Naplatit ćemo Vašu platnu metodu odmah po vašoj narudžbi. Ne dajemo garanciju bilo koje vrste u vezi s bilo kojim proizvodom koji kupite, proizvod dobivate u stanju “KAKVOM JE”.

Kako plaćanje funkcionira

Kada naručite proizvod preko naše web stranice, time ovlašćujete Love it. Wear it. da tereti vašu karticu ili drugu metodu plaćanja za najam proizvoda. Svakako morate osigurati da je vaša platna metoda valjana i ažurirana. Vi ste odgovorni da nam pružite cjelovite i točne podataka za naplatu i Vaše kontakt informacije, te da obavijestite Love it. Wear it. o svim promjenama navedenih podataka. Love it. Wear it. naplaćuje vašu platnu metodu odmah po narudžbi proizvoda preko naše web stranice. Rezervacija proizvoda putem naše usluge je nalog za posuđivanje tog proizvoda, bez obzira koliko unaprijed je taj proizvod rezerviran.

Mi koristimo posrednika kako bismo vam naplatili bilo koje od naših plaćenih usluga putem računa za plaćanje koji je povezan s vašim računom. Korištenjem naših plaćenih usluga prihvaćate da ćete nam platiti, putem našeg platnog procesora, sve troškove po cijenama koje su tada na snazi. Slažete se da ćete izvršiti plaćanje odabranom metodom plaćanja, ali ako naš platni procesor ne bude u mogućnosti naplatiti vam željenu metodu plaćanja, ovlašćujete nas da koristimo bilo koji način plaćanja koji je pohranjen u evidenciji za Vaš račun za naplatu. Pridržavamo pravo obustaviti ili otkazati nalog za posuđivanje ili ukinuti vaš pristup našim uslugama u slučaju da nismo u mogućnosti uspješno naplatiti vašu navedenu platnu metodu. Nismo odgovorni za pogreške platnog procesora i zadržavamo pravo ispraviti sve pogreške ili pogreške koje mi ili platni procesor učinimo, čak i ako imamo ili je naš platni procesor već zatražio ili primio plaćanje. Ako mi, putem platnog procesora, ne primimo uplatu od Vas, pristajete na to da nam dajete dopuštenje da pošaljemo zahtjev i da naplatimo sve neplaćene iznose na vašem računu za naplatu.

Prilikom unošenja podataka o kartici, povjerljive informacije se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije.

Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor kartica, Intesa Sanpaolo Banka d.d. BiH, pa se tako kompletan proces naplate obavlja na stranicama banke. Niti jednog trenutka podaci o kartici nisu dostupni našem sistemu.

Povrat sredstava

U slučaju vraćanja robe i povrata sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od kartica, djelimično ili u cijelosti, a bez obzira na razlog vraćanja, Love it. Wear it. je u obavezi da povrat vrši isključivo preko VISA, EC/MC i Maestro metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtjev prodavca obaviti povrat sredstava na račun korisnika kartice.

Korištenje naših proizvoda

Slažete se da ćete s našim proizvodima postupati vrlo pažljivo. Odgovorni ste za svaki gubitak, uništenje ili oštećenje proizvoda iz bilo kojeg razloga (osim manjih oštećenja), uključujući krađu, gubitak, tajanstveni nestanak, požar, velike mrlje ili bilo koji drugi uzrok. Uobičajena oštećenja podrazumijevaju manje mrlje, nestale perle, pokvarene patentne zatvarače ili drugu manju štetu koja je pokrivena osiguranjem koje ste platili iznajmljivanjem odgovarajućeg proizvoda. Ako vratite proizvod oštećen do tolike mjere da više ne spada u kategoriju “uobičajenog oštećenja” gore navedenog, ovime ovlašćujete nas ili našeg posrednika da naplaćujemo Vašu platnu metodu plaćanja za cijenu popravke ili zamjene proizvoda, kako je određeno po našem nahođenju, s maksimalnim iznosom do pune maloprodajne vrijednosti oštećenog proizvoda.

Opisi naših proizvoda i servisa

Možemo prema vlastitom nahođenju dati opise ili slike proizvoda koji su dostupni u našoj usluzi, kao i reference i linkove na proizvode, ali ne jamčimo da su opisi ili slike naših proizvoda točni, cjeloviti, pouzdani, ažurirani ili bez grešaka ili da će bilo koji proizvod biti dostupan, čak i ako je tako naznačeno na našoj usluzi ili web stranici. Takve informacije i dostupnosti bilo kojeg od naših proizvoda podložne su promjenama u bilo koje vrijeme bez prethodne najave. Određene težine, mjere i slični opisi približni su i namijenjeni su samo da se koriste kao referenca. Ulažemo razumne napore da precizno prikažemo atribute proizvoda, uključujući i boje, međutim stvarne boje koje vidite ovisit će o vašem računalnom sustavu i ne možemo jamčiti da će vaše računalo (uključujući pametni telefon ili sličan uređaj) točno prikazati takve boje. Cijene prikazane za naše proizvode i usluge izražene su u konvertibilnim markama (KM), osim ako nije drugačije naznačeno. Cijene i dostupnost proizvoda na našoj rezervacijskoj usluzi nisu potvrđeni do isporuke odgovarajućih proizvoda; ako je stvarna cijena takvog proizvoda veća od naše navedene cijene ili ako proizvod više nije dostupan, kontaktirat ćemo vas radi uputa prije otpreme ili otkazati vašu narudžbu i obavijestiti Vas o takvom otkazivanju. Dostupnost bilo kojeg opisa ili slike proizvoda putem naše usluge ne podrazumijeva naše odobrenje istog proizvoda ili povezanost s pružateljem takvog proizvoda.

Dostava

Trebate nam dostaviti točne podatke za dostavu tako da bismo mogli pravovremeno isporučiti proizvode do vas. Vi ste odgovorni za pružanje točnih podataka za isporuku i za ažuriranje podataka za dostavu na vašem korisničkom računu. Ako nam dostavite nevažeću adresu za dostavu ili adresu na kojoj ne možete sigurno primiti naše proizvode nakon isporuke ili ako ne ažurirate svoje podatke za dostavu, snosite u potpunosti odgovornost za nastali gubitak, krađu ili štetu našeg proizvoda kojega smo Vam poslali. Nakon isporuke na naznačenu adresu, između Vas i nas, Vi ćete biti odgovorni za stanje svakog proizvoda sve dok ga ne vratite (uključujući i dok su u tranzitu). Pridržavamo pravo odbiti, otkazati ili zabraniti iznajmljivanje ili prodaju proizvoda iz bilo kojeg razloga. Molimo pogledajte naš odjeljak s često postavljenim pitanjima (FAQ) za više informacija o isporuci.

Love it. Wear it. pakiranje

Uz svaku isporuku proizvoda, Love it. Wear it. pružit će vam unaprijed plaćeno, unaprijed adresirano pakiranje koje možete koristiti za vraćanje proizvoda, kao i upute za vraćanje proizvoda nama. Ne smijete zadržavati ili prodavati pakiranje koje Vam pružamo. Ako se Love it. Wear it. pakiranje ne vrati skupa s posuđenim proizvodom, ovlašćujete nas ili našeg posrednika da Vam naplatimo nepovratnu naknadu za svako pakiranje koje nam niste vratili. Nakon što Vam naplatimo naknade za pakiranje koje nam niste vratili, imate pravo zadržati Love it. Wear it. pakiranje. Pogledajte naš odjeljak s često postavljenim pitanjima (FAQ) za trenutni iznos naknade koji naplaćujemo za ne vraćanje pakiranja.

Povratak, slanje i izgubljena roba

Slažete se da ćete svaki posuđeni proizvod vratiti Love it. Wear it. na datum ili prije datuma povrata za proizvod naveden u važećoj digitalnoj fakturi koju ste primili na Vašu e-mail adresu za vašu narudžbu. Nismo odgovorni za bilo koje osobne ili druge predmete preostale u proizvodima koje smo Vam iznajmili ili koji su nam vraćeni u povratnom pakiranju. Ako smatrate da ste nam slučajno ili na neki drugi način poslali bilo koju takvu stavku, molimo kontaktirajte korisničku službu što je prije moguće na help@loveit-wearit.com. Mi Vam možemo, ali nismo dužni da Vam pomognemo u pokušaju lociranja takvih predmeta na Vaš zahtjev, i ne preuzimamo nikakvu odgovornost ili odgovornost da pokušamo locirati takve predmete.

Povratno pakiranje u kojem Vam šaljemo naše proizvode morate poslati natrag dostavnom službom navedenom na ceduljici koju dobijete s našim proizvodima. Trošak povratne dostave je uključen u sve naše pošiljke. Love it. Wear it. neće biti odgovoran za gubitak, krađu ili oštećenje proizvoda koji nam se vraćaju pomoću bilo koje dostavne službe osim dostavne službe koja je navedena na ceduljici u našem povratnom pakiranju, niti za bilo kakve naknade ili troškove koji nastanu zbog kašnjenja proizvoda kojeg šaljete natrag u Love it. Wear it..
Love it. Wear it. ne isporučuje proizvode izvan Bosne i Hercegovine (BiH) i Vi kao korisnik ne možete nam vratiti proizvode izvan Bosne i Hercegovine bez našeg prethodnog pismenog odobrenja.

U slučaju da izgubite ili oštetite našu povratnu ambalažu u kojoj šaljemo naše proizvode, biti ćete odgovorni za vraćanje našeg proizvoda natrag nama u vlastitom pakiranju, o svom trošku. Nadalje, potvrđujete da upotrebom bilo koje dostavne službe ili ambalaže, osim našeg povratnog pakiranja i dostavne službe navedene na cedulji u pakiranju, može rezultirati kašnjenjem isporuke i dodatnim naknadama za isporuku za koje Love it. Wear it. neće biti odgovoran. Vi ćete biti odgovorni za sva takva kašnjenja i dodatne troškove isporuke.

Naknade za kašnjenje

Ako ne vratite jedan ili više proizvoda koji su dio jedne narudžbe nakon datuma kada su ti isti proizvodi trebali biti vraćeni ili ih uopće ne vratite (pogledajte odjeljak “Povratak, slanje i izgubljena roba”), ovlašćujete nas ili našeg posrednika da Vam naplatimo nepovratnu naknadu za svaki dan koji ne primimo svaki proizvod koji sadrži narudžba, do iznosa koji iznosi sto posto (100%) maloprodajne vrijednosti proizvoda koji nam nisu vraćeni. Zakašnjela naknada plaća se po narudžbi, a ne po proizvodu. Ako niste vratili proizvod u roku od pet (5) dana nakon navedenog datuma povrata takvog proizvoda, vaša narudžba smatrat će se nepovratnom, a vi ovlašćujete nas ili našeg posrednika da Vam naplati punu maloprodajnu vrijednost proizvoda. Pogledajte naš odjeljak s često postavljenim pitanjima (FAQ) za trenutni iznos koji naplaćujemo za naknadnu naknadu.