Pravila privatnosti

Ova pravila privatnosti objašnjavaju kako Love it.Wear it. obrađuje vaše osobne podatke. Usmjereni smo na zaštitu vaših osobnih podataka i njihovu obradu u skladu sa Općom uredbom o zaštiti podataka i Zakonom o provedbi Opće uredbe o zaštiti podataka. Pročitajte ova pravila pažljivo kako bi razumjeli zašto i kako prikupljamo vaše osobne podatke i kako će se oni koristiti.

U ime Love it. Wear it. obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informiranje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni Love it. Wear it. (i poslovni partneri) odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Dužni ste navesti trenutne, potpune i točne podatke za svoju narudžbu. Morate odmah ažurirati sve podatke kako bi vaša narudžba bila aktivna, cjelovita i točna (podaci poput promjene adrese za naplatu, broja kreditne kartice ili datuma isteka kreditne kartice). Ako je vaša narudžba otkazana iz bilo kojeg razloga (npr. zbog gubitka ili krađe) ili ako postanete svjesni potencijalnog kršenja sigurnosti, poput neovlaštenog otkrivanja ili korištenja vašeg korisničkog identifikacijskog broja ili lozinke, morate nas odmah obavijestiti i ažurirati vašu narudžbu. Promjene takvih podataka mogu se izvršiti u postavkama vašeg računa. Ako ne navedete sve potrebne podatke i informacije, slažete se s tim i prihvaćate da Love it.Wear it. može nastaviti naplaćivati vašu narudžbu koju imate trenutno prijavljenu na vašem korisničkom računu.

U svakom trenutku od nas možete zatražiti informaciju o obradi vaših osobnih podataka i zatražiti ostvarenje sljedećih prava:

  • pristup podacima koji se odnose na vas
  • ispravak ili dopunu vaših osobnih podataka kako bi uvijek bili točni
  • brisanje osobnih podataka (brisanje prijave na newsletter)
  • ograničenje obrade osobnih podataka (npr. kad prigovarate točnosti osobnih podataka, a za vrijeme dok ne provjerimo njihovu točnost)
  • prijenos podataka (spremanje vaših podataka koji su nastali upotrebom korisničkog računa na vaše računalo ili drugi medij)
  • povlačenje suglasnosti za obradu podataka (npr. za primanje promotivnih poruka)

Pravo na ispravak i pravo na brisanje vaših osobnih podataka imate ako su primjenjivi zakonski uvjeti zadovoljni. Pravo na brisanje podliježe raznim izuzecima, posebno u pogledu osobnih podataka čija je obrada nužna radi olakšavanja sudjelovanja u parničkom postupku ili radi usklađivanja sa zakonskim zahtjevima u pogledu zadržavanja podataka.

Love it. Wear it. ne prodaje, ne razmjenjuje, ne licencira i ne iznajmljuje vaše osobne podatke nijednoj trećoj osobi izvana, osim ako je drugačije navedeno u ovoj Politici zaštite privatnosti na internetu ili drugim izjavama o zaštiti podataka primjenjivim u posebnim okolnostima.

Ukoliko smatrate da je neko od vaših prava povrijeđeno, možete podnijeti prigovor Agenciji za zaštitu osobnih podataka na kontakt Dubrovačka 6, 71 000, Sarajevo, Bosna i Hercegovina ili na e-mail azlpinfo@azlp.ba.